Τίτλοι Ειδήσεων
A+ R A-

Ενημέρωση

Τα πρώτα επισκευασμένα λεωφορεία παραλαμβάνει σήμερα ο ΟΑΣΘ από την ΕΛΒΟ

E-mail Εκτύπωση PDF
Αποτέλεσμα εικόνας για οασθ
Τα πρώτα επισκευασμένα λεωφορεία παραλαμβάνει σήμερα το πρωί ο ΟΑΣΘ από την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων.
Στις 11:00 θα γίνει η παραλαβή στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ των πρώτων λεωφορείων που είχαν μεταφερθεί εκεί για την επισκευή εκτεταμένων βλαβών.
Τις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, είχαν επισκεφθεί ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού, Σάββας Παναγιωτίδης και το μέλος του ΔΣ, Φώτης Μπίμπασης, στα τέλη Ιανουαρίου επικυρώνοντας τη συνεργασία του ΟΑΣΘ με την ΕΛΒΟ για την επισκευή λεωφορείων που παρουσιάζουν βαριές βλάβες.
zougla.gr

Βέλγιο: Σειρά επαφών του Αλέξη Τσίπρα με τους Ευρωπαίους ηγέτες

E-mail Εκτύπωση PDF
Στη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να έχει επαφές (τετ α τετ) με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, την καγκελάριο της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ, τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να θέσει το ζήτημα των προκλητικών ενεργειών της Τουρκίας στο Αιγαίο και τις εξελίξεις στην Κυπριακή ΑΟΖ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε συντονισμό με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, οι εργασίες του οποίου αρχίζουν την Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή.
Με βάση και τη δήλωση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, πριν έναν μήνα, στην Άτυπη Σύνοδο Κορυφής, θα επιδιωχθεί να σταλεί ένα ισχυρό μήνυμα προς την Τουρκία, τόσο για τις ενέργειες της όσο και για τη ρητορική που αναπαράγεται από τα πλέον επίσημα χείλη.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Τσίπρας αναμένεται να τονίσει και το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές, εντείνοντας έτσι τον συντονισμό και την πίεση προς την Άγκυρα, με στόχο την ταχεία επιστροφή τους.
Επίσης, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στις θέσεις της Ελλάδας για την ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων και στην εξέλιξη των - κρίσιμων για την ενταξιακή προοπτική της ΠΓΔΜ και της Αλβανίας - ελληνικών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια και τα Τίρανα.
Ως προς τα ζητήματα της οικονομίας, που περιλαμβάνονται στην ατζέντα της Συνόδου Κορυφής, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συζήτηση για τη φορολογία των ψηφιακών και τεχνολογικών ομίλων, οι οποίοι μέχρι σήμερα απολαμβάνουν ένα ιδιότυπο καθεστώς το οποίο δεν συμβάλει στην εμπέδωση της φορολογικής δικαιοσύνης σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για το ζήτημα αυτό αναμένεται να παρθούν το επόμενο διάστημα οι σχετικές αποφάσεις που θα καθορίζουν το πλαίσιο φορολογίας για αυτούς τους ομίλους.
Βέλγιο: Σειρά επαφών του Αλέξη Τσίπρα με τους Ευρωπαίους ηγέτες
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ελληνική πλευρά θα τονίσει την ανάγκη να γίνει αυτό άμεσα και με τρόπο αποτελεσματικό. Διότι, όπως επανειλημμένα έχει επισημάνει ο πρωθυπουργός, είναι ζωτικής σημασίας για την Ένωση να εξασφαλίζει συνθήκες φορολογικής δικαιοσύνης στο εσωτερικό της, καθώς είναι πολλές οι περιπτώσεις που τα βάρη έπεσαν μονομερώς στις πλάτες των πολιτών, την ίδια ώρα που δεν συνέβαινε το ίδιο με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.
Η συγκεκριμένη Σύνοδος Κορυφής θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την Ευρωζώνη, καθώς θα τεθούν στο τραπέζι οι θέσεις των κρατών μελών, για μια σειρά από ζητήματα. Ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να διατυπώσει τις θέσεις που έχει εκφράσει επανειλημμένα, τόσο σε δημόσιες παρεμβάσεις -  με χαρακτηριστικότερη την ομιλία στην Πνύκα, παρουσία του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν - όσο και σε σχετικές συζητήσεις στα Ευρωπαϊκά Συμβούλια. Οι θέσεις που αφορούν τη μεταρρύθμιση της Ευρωζώνης σε μια κατεύθυνση που θα εμβαθύνει διαδικασίες ολοκλήρωσης - όπως είναι το ζήτημα της τραπεζικής ένωσης, διαμοιρασμού της ευθύνης ανάμεσα στα κράτη μέλη - ενίσχυση του Ευρωπαϊκού Προϋπολογισμού στους τομείς που αφορούν την κοινωνική συνοχή και μια σειρά από προτάσεις που έχει καταθέσει στον δημόσιο διάλογο και αποτελούν σημαντικό κομμάτι της συζήτησης που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.
Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα συζητηθούν, ακόμα, η στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα των δασμών που ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ στο χάλυβα και το αλουμίνιο, το Brexit και οι σχέσεις Ε.Ε.-Ρωσίας.
Η στάση των Ευρωπαίων ηγετών
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρόκειται να καταδικάσουν έντονα «τις συνεχιζόμενες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο πέλαγος και να υπογραμμίσουν την πλήρη αλληλεγγύη τους προς την Κύπρο και την Ελλάδα», επισημαίνεται στο προσχέδιο συμπερασμάτων της συνόδου κορυφής της Ε.Ε που έχει στην κατοχή του το Bloomberg.
«Υπενθυμίζοντας τα συμπεράσματά του Οκτωβρίου 2014 και τη Δήλωση της 21ης Σεπτεμβρίου 2005, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί επειγόντως την Τουρκία να σταματήσει αυτές τις ενέργειες και να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου σχετικά με τη διερεύνηση και την εκμετάλλευση των φυσικών της πόρων σύμφωνα με το ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο», αναφέρεται στο έγγραφο με σημερινή ημερομηνία.
Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζεται η υποχρέωση της Τουρκίας να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο και τις σχέσεις καλής γειτονίας και να εξομαλύνει τις σχέσεις με όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Κυπριακής Δημοκρατίας.
zougla.gr

Ισόβια στον πατροκτόνο της 6χρονης Στέλλας

E-mail Εκτύπωση PDF
Ισόβια στον πατροκτόνο της 6χρονης Στέλλας
Χωρίς ελαφρυντικό, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη ο 62χρονος πρώην αστυνομικός, Ιωάννης Εικοσπεντάκης, για την άγρια δολοφονία της 6χρονης κόρης του, Στέλλας, τον Απρίλιο του 2017.
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας το οποίο απέρριψε τους ισχυρισμούς του περί ατυχήματος του επέβαλε επίσης ποινή φυλάκισης δυο ετών για το αδίκημα της περιύβρισης νεκρού.
Στο κενό έπεσε και η προσπάθειά να πείσει ότι έχει μειωμένο καταλογισμό προκειμένου να τύχει ευνοϊκής ποινικής μεταχείρισης. Το δικαστήριο, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση απέρριψαν ομόφωνα τον ισχυρισμό της υπεράσπισης του κατηγορουμένου περί μειωμένου καταλογισμού, κηρύσσοντας τον ένοχο για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας απο πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού. Στον 62χρονο δεν αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, ούτε του προτέρου εντίμου βίου αλλά ούτε και της ελικρινούς μεταμέλειας, όπως είχε ζητήσει η υπεράσπισή του.
Σε λυγμούς ξέσπασε η μητέρα της άτυχης Στέλλας ακούγοντας την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου την ώρα που ο 62χρονος είχε συνεχώς κάτω το κεφάλι του και το βλέμμα καρφωμένο στο πάτωμα.
«Όχι τρελός δεν είναι, συμφεροντολόγος είναι» είχε πει νωρίτερα στην αγόρευσή του ο συνήγορος πολιτικής αγωγής που εκπροσωπεί τη μητέρα της 6χρονης.
Στον ίδιο συμπέρασμα όμως φαίνεται ότι κατέληξε και ο εισαγγελέας της έδρας, Ματθαίος Μάκος, ο οποίος ζήτησε την ενοχή του 62χρονου σύμφωνα με το κατηγορητήριο. «Εκτός από το ότι μου έκανε φοβερή εντύπωση η ψυχραιμία του κατηγορουμένου, εντύπωση μου έκανε και το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος αφιέρωσε στην απολογία του μόνο ένα λεπτό για το παιδί του είπε ο εισαγγελέας και συνέχισε: «Κράταγε την κοπελίτσα που ψυχοραγουσε μάγουλο με μάγουλο. Δεν μπορω να δεχτώ ότι δεν του πέρασε από το μυαλό ότι το παιδί μπορεί να πεθάνει. Ουτε μπορώ να δεχθώ ότι κοίταζε το σπίτι για να μην ξυπνήσει ο γιος του. Δεν θέλω να πω τιποτα άλλο, γιατί πάνω σε μια πληγή δεν ριχνεις αλάτι...Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είχε καταλάβει ότι το παιδί του ψυχοραγούσε. Τρελος δεν είναι, συμφεροντολογος είναι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με προβληματα που αντιμετωπίζουν, δεν καταλήγουν σε φόνο. Τι να πω; Αμφιταλαντεύτηκα για τον καταλογισμό του κατηγορουμένου. Αποδέχτηκε πράγματι ότι έχει καποιο πρόβλημα, κάποιας μορφής κατάθλιψη. Εκείνο επίσης που αντιλήφθηκα είναι ότι κράταγε το κορίτσι σε απόσταση αναπνοης την ώρα που του έκλεινε το στόμα και τη μύτη».
zougla.gr

Ηττα στη Μόσχα για τον Ολυμπιακός απο την ΤΣΣΚΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
Λύγισε στη Μόσχα ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός πάλεψε στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ ωστόσο δεν μπόρεσε να φύγει με το «διπλό» από την έδρα των πρωτοπόρων της Euroleague, που έκαμψε την αντίσταση των Πειραιωτών με 89-81 σκορ για την 27η αγωνιστική.
O Νάντο ντε Κολό με 25 πόντους και 4/4 τρίποντα αναδείχτηκε «δήμιος» των «ερυθρόλευκων» που υποχώρησαν στην 3η θέση (18-9), με τη Φενερμπαχτσέ να είναι πλέον δεύτερη (19-8).
Ο Γιώργος Πρίντεζης με 24 πόντους ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του Πειραιά που πάλεψε, αλλά παρουσίασε «νεκρά διαστήματα» και τα βρήκε... σκούρα απέναντι στους ψηλούς της ρωσικής ομάδας.
Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας ματς της Παρασκεύης με την Αναντολού Εφές κόντρα στην οποία θέλει τη νίκη για να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.
Τα δεκάλεπτα: 23-26, 44-40, 69-62, 89-81
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Ντε Κολό 25 (5/6 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3/4 βολές, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Ραντ, Φριντζόν, Βέστερμαν, Αντόνοφ 5 (1), Ροντρίγκεθ 13 (1), Βοροντσέβιτς 3 (1), Κλάιμπερν 12 (6 ριμπάουντ), Χίγκινς 14 (1), Κουρμπάνοφ 4, Χάινς 7, Χάντερ 6.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): ΜακΛιν 3, Μπράουν 3, Παπαπέτρου 2 (1/7 σουτ), Σπανούλης 17 (2/9 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ασίστ, 3 κλεψίματα, 5 λάθη), Μιλουτίνοβ 10 (5/5 δίποντα, 5 ριμπάουθντ), Στρέλνιεκς 5 (1), Τιλί 3, Πρίντεζης 24 (8/11 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ), Ρόμπερτς 9, Ουίλτζερ, Τόμσπον 5 (1).
zougla.gr

«Άλωσε» το Αλεξάνδρειο ο ΠΑΟΚ, 66-65 τον Άρη

E-mail Εκτύπωση PDF
Xάρη σε δύο εύστοχα τρίποντα του Ζάρα στο τέλος ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα  με 66-65 απ'το Αλεξάνδρειο, παίρνοντας έτσι μία σημαντική νίκη στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τον Άρη.
Ο Έλληνας γκαρντ βρήκε στόχο αρχικά έξω από τα 6.75μ. μειώνοντας σε 64-60, ενώ 4.2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πέτυχε το νικητήριο καλάθι, με το οποίο η ομάδα του αύξησε σε 11-8 το ρεκόρ της στο πρωτάθλημα.
Στον αντίποδα, αυτή ήταν η 13η ήττα των «κίτρινων», που παρέμειναν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς.
Τρεις χαμένες βολές στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα από τον Τσαϊρέλη (δύο) και Αθηναίου (μία) και τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ στο τέλος από τον Άρη, επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να παραμείνει στη διεκδίκηση του παιχνιδιού και χάρη στα τρίποντα του Ζάρα και ένα νωρίτερα του Γκος να πάρουν μια παλικαρίσια νίκη.
Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Χαραλαμπόπουλος με 16 πόντους, ενώ 18 είχε από τους γηπεδούχους ο Αθηναίου.
Τα δεκάλεπτα: 13-21, 36-37, 52-50, 65-66
ΑΡΗΣ (Γιαννάκης): Μάρας 2 (1/7 σουτ, 10 ριμπάουντ), Μποχωρίδης 5, Φλιώνης 3 (1), Τσαϊρέλης 16 (1), Μούρτος 3 (7 ριμπάουντ), Πουλιανίτης 2, Χρηστίδης 1, Αθηναίου 18 (3), Ντουβιέ 3 (1), Μπελ 12.
ΠΑΟΚ (Παπαθεοδώρου): Χρυσικόπουλος 3 (1), Κατσίβελης 3 (1/5 σουτ), Τζάκσον, Γκος 12 (4/12 σουτ), Τζόουνς 7 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Πέτεγουεϊ 2, Κρουμπάλι 6 (5 ριμπάουντ), Κόνιαρης 5, Τσόχλας, Μαργαρίτης 6, Ζάρας 6 (2), Χαραλαμπόπουλος 16 (2).
zougla.gr

Γαλλία: Ελεύθερος ο Νικολά Σαρκοζί

E-mail Εκτύπωση PDF
Γαλλία: Ελεύθερος ο Νικολά Σαρκοζί
Ελεύθερος αφέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο πρώην προέδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, μετά από σχεδόν δύο ημέρες κράτησης, σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού ενημερωτικού σταθμού BFMTV.
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας ανακρινόταν ολόκληρη τη χθεσινή ημέρα από την Εισαγγελία Διαφθοράς, μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.
Ο κ. Σαρκοζί τέθηκε υπό κράτηση την Τρίτη το πρωί και ανακρίθηκε λόγω υποψιών ότι στην προεκλογική εκστρατεία του 2007 δέχτηκε οικονομική βοήθεια από τον τότε δικτάτορα της Λιβύης, Μουαμάρ Καντάφι.
Οι αρμόδιοι δικαστές δεν είναι βέβαιο ότι θα δώσουν δικαστική συνέχεια στην υπόθεση και θα πρέπει πλέον να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν την έρευνα σε βάρος του κ. Σαρκοζί, ο οποίος υπηρέτησε στο μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων ανάμεσα στο 2007 και το 2012.
Η γαλλική Αστυνομία έχει ανακρίνει και τον Μπρις Ορτεφέ, πρώην υπουργό και στενό σύμμαχο του κ. Σαρκοζί.
Ούτε ο Σαρκοζί ούτε οι δικηγόροι έχουν σχολιάσει δημοσίως την κράτησή του. Ο 63χρονος πρώην πρόεδρος έχει χαρακτηρίσει ωστόσο στο παρελθόν τις κατηγορίες αυτές «γελοίες» και «προϊόν χειραγώγησης».
Η υπόθεση ξέσπασε το 2012, μετά από δημοσίευση σημειώματος από τον ιστότοπο Mediapart που αποδίδεται στον Μούσα Κουσά, πρώην επικεφαλής των υπηρεσιών εξωτερικών πληροφοριών της Λιβύης, που υπονοεί λιβυκή χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας Σαρκοζί.
zougla.gr

Handelsblatt: «Όχι» στην εκταμίευση της δόσης θα ψηφίσει το FDP

E-mail Εκτύπωση PDF
Αίτημα να απορριφθεί η εκταμίευση της τέταρτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα θα καταθέσει το γερμανικό Κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP) στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής προϋπολογισμού, σύμφωνα με δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της Handelsblatt.
Όπως υπενθυμίζει η Handelsblatt  «αφότου οι διεθνείς πιστωτές πιστοποίησαν ότι η Ελλάδα έχει υλοποιήσει 110 νέα μεταρρυθμιστικά μέτρα, έδωσαν και το πράσινο φως για την εκταμίευση της τέταρτης δόσης του δανείου, ύψους 6,7 δισεκατομμυρίων ευρώ. Τα χρήματα προορίζονται κυρίως για την αποπληρωμή χρεών, αλλά και ως μαξιλάρι για τη χρονική περίοδο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος».
Όπως αναφέρεται όμως στο δημοσίευμα, «φαίνεται ότι οι Φιλελεύθεροι έχουν διαφορετική άποψη από τους διεθνείς δανειστές». Ο επικεφαλής της Κ.Ο. του FDP Κρίστιαν Ντυρ δηλώνει ότι «μόνο στα χαρτιά εκπληρώνει η Αθήνα τις δεσμεύσεις προς τους διεθνείς πιστωτές, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου. Σημαντικά μεταρρυθμιστικά μέτρα καθυστερούν ή αναβάλλονται». Για παράδειγμα, όπως αναφέρει ο Κρίστιαν Ντυρ, η υπεσχημένη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση θα εφαρμοστεί το 2019, εάν ποτέ εφαρμοστεί. Η μεταρρύθμιση του ΦΠΑ καθυστερεί συνεχώς λόγω της συζήτησης για το καθεστώς ΦΠΑ σε πέντε νησιά, προσθέτει ο ίδιος.
«Δεν μπορεί κανείς να διώξει την υποψία ότι ο Τσίπρας προσπαθεί απλώς να κερδίσει χρόνο» αναφέρεται στην αίτηση των Φιλελευθέρων, οι οποίοι, με αυτό το σκεπτικό ζητούν από τη γερμανική κυβέρνηση να μην εγκρίνει την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα.
«Αντιθέτως», επισημαίνει η Handelsblatt, «οι κοινοβουλευτικές ομάδες των χριστιανικών κομμάτων και του SPD θέλουν να συμμορφωθούν με την απόφαση του Eurogroup και των άλλων θεσμών, οι οποίοι είχαν πιστοποιήσει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο».
naftemporiki.gr

Θεσσαλονίκη: Έβαλαν φωτιά σε πέντε κρατικά αυτοκίνητα

E-mail Εκτύπωση PDF
Στόχος εμπρηστών έγιναν τα ξημερώματα πέντε κρατικά αυτοκίνητα, που ήταν σταθμευμένα στην οδό Μοσκώφ, κοντά στα διοικητικά δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι περιέλουσαν τα οχήματα με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά. Αστυνομικός που εκτελούσε σκοπιά στα δικαστήρια αντιλήφθηκε τη φωτιά και έσπευσε να την σβήσει, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η Πυροσβεστική.
Όπως έγινε γνωστό, τα αυτοκίνητα-«στόχος», τα οποία υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές, ανήκουν στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ).
Η υπόθεση ερευνάται από την Κρατική Ασφάλεια και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Πηγή: ΑΜΠΕ,naftemporiki.gr

Σελίδα 5 από 3960

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

prev
next

Οικονομία | 23.03.2018

Νέα εποχή για τον ΟΛΘ με μεταβίβαση του 67% στη South Europe Gateway

News image

Νέα εποχή ανοίγει από σήμερα για το λιμάνι της...

Τοπικά Νέα | 23.03.2018

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης

News image

Φάρσα αποδείχθηκε τελικά το τηλεφώνημα στα γρα...

Κόσμος | 23.03.2018

Η Άγκυρα απορρίπτει ως «απαράδεκτες» τις επικρίσεις της ΕΕ

News image

Η Τουρκία απέρριψε σήμερα τις «απαράδεκτες», ό...

Αθλητισμός | 23.03.2018

Τα ματς της Παρασκευής-Τι δείχνει η τηλεόραση

News image

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Αναντο...

Τοπικά Νέα | 23.03.2018

Τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

News image

Άγνωστος τηλεφώνησε στις 8.53 π.μ. στα γραφεία...

Οικονομία | 23.03.2018

Έως την 1η Μαΐου η απαλλαγή της Ε.Ε. από τους δασμούς

News image

Για λίγο περισσότερο από ένα μήνα, έως την 1η ...

Κόσμος | 23.03.2018

Η Κίνα απαντά με λίστα 128 προϊόντων- η Ευρώπη περιμένει

News image

Διαύλους επικοινωνίας με τις ΗΠΑ εξακολουθεί ν...

Πολιτική | 23.03.2018

Μαξίμου: Πλήρης αλληλεγγύη της Ε.Ε. σε Ελλάδα - Κύπρο

News image

Την ικανοποίησή τους για τη «σαφή στήριξη» της...

Πολιτική | 23.03.2018

Ο Τραμπ τίμησε την 25η Μαρτίου στον Λευκό Οίκο

News image

«Οποιαδήποτε πρόκληση κι αν εμφανιστεί στο μέλ...

Κόσμος | 22.03.2018

Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για δασμούς 60 δισ. δολαρίων σε κινεζικά προϊόντα

News image

Δασμούς ύψους περίπου 60 δισεκατομμυρίων δολαρ...

Πολιτική | 22.03.2018

Πούτιν καλεί Τσίπρα στο Κρεμλίνο

News image

Πρόσκληση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να επι...

Πολιτική | 22.03.2018

ΣΥΡΙΖΑ: Να καταδικάσουν τα δημοκρατικά κόμματα τη συμπεριφορά Γ. Λαγού

News image

«Το νέο φασιστικό παραλήρημα του υπόδικου Γ. Λ...

Πολιτική | 22.03.2018

Επεισόδιο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Γ. Λαγό

News image

Ένταση σημειώθηκε στην ολομέλεια της Βουλής, ό...

Πολιτική | 22.03.2018

Δεν θα παραστεί στην Προκαταρκτική για τη Novartis o Σαμαράς

News image

Να μην παραστεί στην Ειδική Επιτροπή Προκαταρκ...

Κόσμος | 22.03.2018

Την επιβολή δασμών σε προϊόντα της Κίνας θα ανακοινώσει σήμερα ο Τραμπ

News image

Επίσημο έγγραφο που θα προβλέπει την επιβολή δ...

Πολιτική | 22.03.2018

Η Τουρκία στο επίκεντρο της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε.

News image

Το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας τόσο σ...

Τοπικά Νέα | 22.03.2018

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θεσσαλονίκη την 24η και 25η Μαρτίου

News image

Λόγω πραγματοποίησης της παρέλασης στη Λεωφόρο...

Ελλάδα | 22.03.2018

Συγκλονίζει το τέλος του αρχιμανδρίτη Ανδρέα Μπολοβίνου

News image

Τραγικό φινάλε είχε η εξαφάνιση του αρχιμανδρί...

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • Σύνολο : 8684099

Έχουμε 133 επισκέπτες online