Τίτλοι Ειδήσεων
A+ R A-

Ενημέρωση

Διακοπή ρεύματος σε περιοχές του κέντρου της Θεσσαλονίκης

E-mail Εκτύπωση PDF
Αποτέλεσμα εικόνας για deh
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος σε περιοχές της Θεσσαλονίκης έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ.
Από τις 08:00 έως τις 12:30 θα μείνει χωρίς ρεύμα η περιοχή που περικλείεται από τις οδούς:Πολυτεχνείου (από Β.Ουγκώ ως Ι.Δραγούμη), Αιγύπτου, Κατούνη, Εδέσσης, Ολ.Διαμαντή, Ι.Δραγούμη (από Πολυτεχνείου ως Εδέσσης).

Αλ. Τσίπρας: Δεν μπορεί να υπάρξει πατριωτισμός της μίζας και της διαφθοράς

E-mail Εκτύπωση PDF
«Δεν μπορεί να υπάρξει πατριωτισμός των Panama Papers, των offshore, του λαδώματος, της διαπλοκής, της εξαπάτησης του κράτους, της ιδιοποίησης του δημοσίου συμφέροντος, της μίζας, της διαφθοράς», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην υπόθεση της Novartis.
Μιλώντας στο 9ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση στην Πάτρα, την Τρίτη, ο Πρωθυπουργός επεσήμανε ότι «είναι εγκληματικά υποκριτικό πολιτικοί άνδρες από τη μια να επιδίδονται σε διαγωνισμό πατριωτισμού, και από την άλλη να θεωρούν νόμιμη και ηθική την αναγραφή των ονομάτων τους σε καταλόγους φοροδιαφυγής. Ή να καταγγέλλουν ως πολιτική δίωξη την αναφορά των ονομάτων τους σε κακουργηματικές δικογραφίες».
Ο Πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι ως κυβέρνηση «και λάθη κάνουμε, και παραλείψεις», ωστόσο, όπως τόνισε,  «το πολιτικό και ποινικό μας μητρώο είναι πιο καθαρό κι από τον ξάστερο ουρανό». Είπε επίσης ότι «αυτό που πρέπει να κάνουμε για την πατρίδα, όλοι μας, είναι να πάρουμε οριστικό διαζύγιο με τις συνήθειες του χθες. Να πάρουμε όλοι αποστάσεις από την Ελλάδα του χθες και από τα πρόσωπα που την σημάδεψαν».
Τόνισε ότι «αν χρειάζεται σήμερα κάτι η πατρίδα, είναι ένας σύγχρονος, αποφασιστικός, ανυποχώρητος πατριωτισμός, που απαντά στη δύσκολη συγκυρία όχι με όρους εμπρηστικής ρητορείας, αλλά με όρους καθημερινής αρετής». Όπως τόνισε, «ο πατριωτισμός δεν είναι δήλωση και ρητορεία. Ούτε στάση προσοχής κατά την έπαρση της σημαίας. Ο πατριωτισμός είναι πράξη καθημερινής αρετής, έμπρακτης καταδίκης κάθε φαινομένου διαφθοράς και ιδιοτέλειας και πάνω από όλα τιμιότητας».
Επικαλέστηκε, δε, σχετική αναφορά του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου: «Ούτε λόγος βέβαια για πατριωτισμό και τιμή για όσους παραβαίνουν τον νόμο και παραβιάζουν τη συνείδησή τους, ζητώντας και λαμβάνοντας ωφελήματα που δεν δικαιούνται. Υπάρχει τεράστια διαφορά στάσης απέναντι στην πατρίδα, όση μεταξύ ήθους και πανουργίας, μεταξύ αυτού που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο από τη θέση που κατέχει, και αυτού που την εκμεταλλεύεται για το δικό του συμφέρον. Ο πρώτος είναι άξιος κάθε σεβασμού, ο δεύτερος πρέπει να υφίσταται αυστηρές κυρώσεις και τη βαθιά περιφρόνησή μας».
«Μπορούμε να προσβλέπουμε σε σταδιακή μείωση της φορολογίας»
Για τη δυνατότητα να «προσβλέπουμε σε μία πιο ισορροπημένη σχέση του πολίτη με το κράτος, στη σταδιακή μείωση της φορολογίας, στην αύξηση των συντάξεων, στην αποκατάσταση των εργασιακών συνθηκών που επιβλήθηκαν στην αρχή των μνημονίων, στην αύξηση των επενδύσεων» έκανε εξάλλου λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του 9ου περιφερειακού συνεδρίου στην Πάτρα. Όπως είπε η εμπιστοσύνη των αγορών αποκαθίσταται και βαδίζουμε στο οριστικό τέλος των μνημονίων.
Τόνισε ότι δεν είναι όμως αφελής και γνωρίζει καλά τις πραγματικές δυσκολίες που βρίσκονται ακόμα μπροστά, καθώς και τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά. «Με επίγνωση των δυσκολιών και της προσπάθειας που πρέπει να καταβάλουμε όλοι μας μπορώ να πω ότι τα δύσκολα είναι πίσω μας» σημείωσε.
Αναφέρθηκε σε έναν δρόμο που βρίσκεται μπροστά και που άνοιξε με θυσίες και συμβιβασμούς και «που οδηγεί με σιγουριά σε ένα μέλλον πολύ καλύτερο», όπως είπε.
«Στήριξη της επιχειρηματικότητας σε κάθε τομέα με βασικό κριτήριο τη δημιουργία θέσεων αξιοπρεπούς εργασίας»
Σε ό,τι αφορά τις προοπτικές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, είπε πως πρώτος στόχος είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας σε κάθε τομέα, από την αγροτική παραγωγή και την μεταποίηση, μέχρι τις υπηρεσίες και τον τουρισμό, με βασικό κριτήριο τη δημιουργία θέσεων αξιοπρεπούς εργασίας.
Δεύτερος στόχος, όπως είπε, είναι η σύνδεση της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας με την έρευνα, την καινοτομία και την οικονομία της γνώσης. Τρίτος στόχος είναι η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου υποδομών, για την στήριξη της τοπικής παραγωγικότητας.
Τέταρτος στόχος, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, είναι μια ορθά σχεδιασμένη περιβαλλοντική στρατηγική, που αφορά από την ανακύκλωση και την διαχείριση των αποβλήτων, μέχρι την προστασία των φυσικών πόρων και του νερού.
Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι ο θεσμός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους, πέρα από τη σταθερή επιχορήγηση που έχει διασφαλιστεί, ενισχύεται επίσης από την κυβέρνηση με επιπλέον 8 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους.
Για τη Λίμνη Καϊάφα, είπε ότι το υπουργείο Οικονομίας έχει εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αποκατάσταση της ευρύτερης περιοχής της. Σε πρώτη φάση, όπως σημείωσε, διατίθενται 5 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και των δικτύων υποδομών της Λίμνης.
Ανέφερε επίσης ότι θα στηριχθεί ο Δήμος Αμαλιάδας για τη μετατροπή της Μόνιμης Έκθεσης Μπελογιάννη σε Μουσείο.
«Ξεκινά άμεσα η Πατρών - Πύργου»
Μιλώντας για τον ρόλο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πεδίο ερευνών και αξιοποίησης υδρογονανθράκων, ο κ. Τσίπρας είπε ότι τέσσερις συμβάσεις παραχώρησης δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων που έχουν υπογραφεί αναμένεται να δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή.
Σχετικά με το φυσικό αέριο, είπε ότι η Δημόσια Εταιρίεα Διανομής Αερίου Λοιπής Ελλάδος (ΔΕΔΑ) θα καταθέσει άμεσα σχέδιο για την ανάπτυξη των δικτύων διανομής σε μια σειρά από πόλεις, μεταξύ των οποίων η Πάτρα, το Αγρίνιο και ο Πύργος.
Για τον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Πύργου, επεσήμανε ότι αφαιρέθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά από τη Σύμβαση Παραχώρησης και τόνισε ότι το έργο ξεκινά άμεσα στο σύνολό του, με την έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Αναφορικά με το θέμα της διέλευσης του σιδηρόδρομου από τον Κεντρικό Αστικό ιστό της Πάτρας, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη λύση η οποία προέκυψε μέσα από την διαβούλευση με τους τοπικούς φορείς.
Συγκεκριμένα, είπε ότι εντός του 2018 προκηρύσσεται διαγωνισμός Μελέτη Κατασκευή που περιλαμβάνει:
Από την οδό Κανελλοπούλου βυθισμένη διέλευση του τρένου με τη μέθοδο «cut and cover» μέχρι και τον Σταθμό του Αγίου Διονυσίου.
Οριστικές μελέτες για την υπόγεια διέλευση του τρένου από τον Άγιο Διονύσιο έως τον Άγιο Ανδρέα και σύνδεση με το νέο Λιμάνι στο ύψος της Πειραϊκής Πατραϊκής αλλά και με τη γραμμή προς Πύργο.
Στις μελέτες θα συμπεριλαμβάνονται και μελέτες για σύνδεση της γραμμής με τρένο τύπου Τραμ στις Δυτικές Συνοικίες της Πάτρας.
Το έργο προϋπολογίζεται στα 130 εκατ. ευρώ και η χρηματοδότηση του εντάσσεται στο ΕΣΠΑ.
Ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε την απόδοση του παραλιακού μετώπου της Πάτρας «στον λαό της πόλης και στον Δήμο».
naftemporiki.gr

«Η χώρα είναι έτοιμη να αποδεχτεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία»

E-mail Εκτύπωση PDF
«Η χώρα είναι έτοιμη να αποδεχτεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία»
Ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ δήλωσε πριν από λίγο ότι η χώρα του είναι έτοιμη να αποδεχτεί γεωγραφικό προσδιορισμό στην ονομασία της.
Πρόσθεσε ότι το υπουργικό συμβούλιο της ΠΓΔΜ αποφάσισε σήμερα τη μετονομασία του αεροδρομίου από «διεθνές αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος» σε «διεθνές αεροδρόμιο Σκοπίων» και τη μετονομασία της εθνικής οδού της ΠΓΔΜ, που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, από «εθνική οδός Αλέξανδρος ο Μακεδών» σε «εθνική οδός Φιλία».
zougla.gr

«Να αρθεί το καθεστώς προστασίας των τριών μαρτύρων. Πρόκειται για “άθλια συκοφαντία” και γελοιότητα»

E-mail Εκτύπωση PDF
Σχετική εικόνα
Να αρθεί το καθεστώς προστασίας των μαρτύρων της Novartis και να κληθούν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους, ζητεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος εξέφρασε τις αξιολογικές του κρίσεις για την υπόθεση σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες κατόπιν της ανακοίνωσης στην Ολομέλεια διαβίβασης της δικογραφίας για την υπόθεση στην Βουλή, καταγγέλλει «άθλια συκοφαντία» και «επικίνδυνη γελοιότητα» εκ μέρους της κυβέρνησης, «που επαναφέρει την πολιτική ζωή στα pampers του 1989».
Ο κ. Βενιζέλος, ανέφερε ότι ο ίδιος διάβασε τη δικογραφία της Novartis, η οποία φυλάσσεται στην αίθουσα 131 της Βουλής και ισχυρίστηκε ότι οι μοναδικές ουσιώδεις καταθέσεις είναι εκείνες από τρεις προστατευόμενους μάρτυρες, "των οποίων όλα τα χαρακτηριστικά είναι αλλοιωμένα" και που μιλούν για δωροδοκία πολιτικών προσώπων από τον επικεφαλής της Novartis.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην δικογραφία ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σαμαρά, έκανε λόγο για «κυνική συκοφαντία», για «βουνό άθλιας συκοφαντίας που καταρρέει», για «δημοκρατικά επικίνδυνη γελοιότητα» και προσέθεσε αναφορικώς με τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων ότι πρόκειται για ατεκμηρίωτους ισχυρισμούς που «ξεφτιλίζουν το κράτος δικαίου». «Είναι αδιανόητο. Πρόκειται για προσβολή της λογικής και της αλήθειας. Η όλη υπόθεση αποτελεί μια «παράσταση που μας γυρνάει πίσω στο 1989 στην εποχή του Μαμανέα και των Pampers», είπε χαρακτηριστικά και επίσης έκανε λόγο για «θεσμικά καλαμπούρια» συμπληρώνοντας πως με τη «θεωρία των pampers» κατηγορείται όλο το πολιτικό σύστημα. «Πρόκειται για εξευτελιστική διαδικασία για την Βουλή. Χωρίς καμία τεκμηρίωση οι άνθρωποι λένε διάφορα. Ότι υπουργοί έπαιρναν μαύρα λεφτά ή μέσω εταιρειών ή σε βαλίτσες, ενώ όσοι μάρτυρες καταθέτουν επωνύμως, λένε ότι δεν έχουν ιδέα τί γινόταν».
«Είναι προσβολή της λογικής. Προσβολή της αλήθειας. Μια παράσταση που μας γυρίζει στο ‘89. Είναι βάναυση υποβάθμιση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας να εμφανίζεται κάποιος κατηγορούμενος, πρωθυπουργός, υπουργός, επιστήμονες, δημοσιογράφοι και να μην ξέρουμε ποιος είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας. Έχουμε εγκληματική οργάνωση ; 17 Νοέμβρη;» σημείωσε ο κ. Βενιζέλος.
Τέλος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ζήτησε να αρθεί το καθεστώς προστασίας των τριών μαρτύρων και να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εξεταστική Επιτροπή η οποία θα καλέσει στη συνέχεια τους προστατευόμενους μάρτυρες για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.
Η δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην είσοδο της Βουλής μετά την εξέταση του φακέλου σχετικά με την υπόθεση Novartis, έχει ως εξής:
«Εξέτασα τον φάκελο που διαβιβάστηκε από την Εισαγγελία στη Βουλή.
Τα ουσιαστικά στοιχεία του φακέλου αυτού, είναι μόνον τρεις καταθέσεις, ανώνυμων, απροσδιόριστων, «προστατευομένων» μαρτύρων.
Μαρτύρων προστατευομένων από τη δημόσια εξέτασή τους, με φανερό το πρόσωπό τους ώστε να μπορεί να αντικρουστεί ο οχετός συκοφαντιών που εκπέμπουν εναντίον του συνόλου του πολιτικού κόσμου της χώρας. Διαχρονικά, επί δεκαετίες ολόκληρες. Η αξιολογική μου κρίση είναι εύκολη γιατί η αναφορά στο δικό μου όνομα είναι περιθωριακή και αστεία, τελείως παρεμπίπτουσα. Υπάρχουν αναφορές δυσώδεις εναντίον πρωθυπουργών, υπουργών, δημοσίων λειτουργών, καθηγητών, δημοσιογράφων. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό υλικό για τίποτα. Υπάρχει η πλήρης γελοιοποίηση των θεσμών. Η πλήρης γελοιοποίηση και της δικαστικής και της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.
Και για να το πω πάρα πολύ απλά, γιατί έχω ζήσει δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου την εμπειρία 1989. Είναι η επανάληψη ως φάρσα του 1989. Μιλάμε για μια ιστορία πάμπερς, μόνο που αυτή τη φορά τα πάμπερς είναι και βρεγμένα. Πρόκειται για την απόλυτη γελοιότητα. Για τον εξευτελισμό της αποδεικτικής διαδικασίας.
Και φυσικά το πρώτο που πρέπει να κάνει η Βουλή είναι να άρει αυτή την αδικαιολόγητη και προκλητική ανωνυμία των μαρτύρων, ώστε να μπορεί η ήδη λειτουργούσα εξεταστική επιτροπή να τους καλέσει αμέσως ώστε να αποδειχθεί ότι αυτά που λένε είναι αναπόδεικτα, ή εν πάση περιπτώσει αν μπορούν να τεκμηριωθούν για κάποιον και για κάποτε, αυτό ας γίνει, αλλά όχι αυτή η λάσπη στον ανεμιστήρα, για λόγους ωμού πολιτικού αντιπερισπασμού».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου, για την ύπαρξη «βαλιτσών και χιλιάδων ευρώ», ο Ευ. Βενιζέλος απάντησε: «Όλη η λογική αυτή του 1989 μόνο που αυτή τη φορά είμαστε στο 2018 και κανείς δεν είναι έτοιμος να χάψει αυτές τις ιστορίες».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ,zougla.gr

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη Novartis

E-mail Εκτύπωση PDF
Σχετική εικόνα
Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 11.00 το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ με αντικείμενο τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.
Η συνεδρίαση θα γίνει στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

Μηνύει Αλ. Τσίπρα - Δ. Παπαγγελόπουλο ο Αντ. Σαμαράς για τη Novartis

E-mail Εκτύπωση PDF
Την κατάθεση μήνυσης σε βάρος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προανήγγειλε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κάνοντας λόγο για «την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ», αναφερόμενος στην υπόθεση της Novartis.
Σε δήλωσή του ο κ. Σαμαράς σημείωσε ότι «η σκευωρία και οι σκευωροί αποκαλύφθηκαν με το πρώτο άνοιγμα του φακέλου. Πρόκειται για την πιο αδίστακτη και γελοία σκευωρία που έχει γίνει ποτέ».
«Καταθέτω αύριο (σ.σ. Τετάρτη) στον Άρειο Πάγο μήνυση κατά του ετοιμόρροπου Τσίπρα και του πρώην αρχηγού της ΕΥΠ επί Ν.Δ. που σήμερα είναι υπουργός δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ, Παπαγγελόπουλου και των συνεργών τους εντός κι εκτός του δικαστικού σώματος», συμπλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός και κατέληξε:
«Καταλαβαίνω ότι τους ενοχλεί η παρουσία μου. Τώρα θα καταλάβουν κι εκείνοι ότι θα τους πάω μέχρι τέλους».
naftemporiki.gr

Κατέρρευσε ξενοδοχείο στην Ταϊβάν κατά τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ

E-mail Εκτύπωση PDF
Σεισμός 6,3R στην Ταϊβάν
Ξενοδοχείο κατέρρευσε στην Ταϊβάν λόγω του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ, σύμφωνα με την κυβέρνηση της χώρας.
Επρόκειτο για ιδιαίτερα «ρηχό» σεισμό, μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, προερχόμενο από βάθος μόλις 1 χιλιομέτρου, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωλογικής Έρευνας των ΗΠΑ.
Η δόνηση σημειώθηκε σε απόσταση 22 χιλιομέτρων ανατολικά-βορειοανατολικά της Χούα-λιεν.
Άλλη μια δόνηση, μεγέθους 6,1 Ρίχτερ, είχε σημειωθεί την Κυριακή σε κοντινή απόσταση.
naftemporiki.gr

Μεγάλη συναυλία της ΣΟΝΕ για τα παιδιά της Παιδοογκολογικής Μονάδας του ΑΧΕΠΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
Μεγάλη συναυλία της ΣΟΝΕ για τα παιδιά της Παιδοογκολογικής Μονάδας του ΑΧΕΠΑ
Η φιλανθρωπική Συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος για τα παιδιά της Παιδοογκολογικής Μονάδας του ΑΧΕΠΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Βελλίδειο, στη Θεσσαλονίκη.
Η είσοδος θα κοστίζει 10€. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην Παιδοογκολογική μονάδα του ΑΧΕΠΑ. Διοργάνωση: Λέσχη LIONS Θεσσαλονίκη – Μακεδονία.
Συμμετέχουν: ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ο Ιωάννης Λαζόπουλος, η Άσπα Μαυρίδου και οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ: Έλενα Τιτίρλα και Νικόλας Σαββίδης.
Παιδική Χορωδία Ι.Ν. Αγ. Βαρβάρας Αργυρούπολης (Μουσική Διδασκαλία: Λώρα Πετροπούλου)
Παιδική Χορωδία Αιγινίου Canto Olympus (Μουσική Διδασκαλία: Μιχάλης Καριοφυλλίδης)
“Αγγέλων Φωνές: Παιδική – Νεανική Χορωδία Ι. Μ. Σερρών & Νιγρίτης (Μουσική Διδασκαλία: Μαρία Κουβακλή).
Παιδική – Νεανική Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Αθανασίου Χριστόπουλου Καστοριάς (Μουσική Διδασκαλία: Δημήτρης Θεοδωράκης).
Παιδική – Νεανική Χορωδία της ΣΟΝΕ (Μουσική Διδασκαλία: Ευάγγελος Αραμπατζής).
Το συγκρότημα: Monimas
Διευθύνει ο Ευάγγελος Αραμπατζής.
Επίσης, θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Πολιτειακή, Πολιτική Θρησκευτική και Στρατιωτική Ηγεσία της Χώρας.
Το φουαγιέ του Βελλίδειου θα κοσμείται με έργα ζωγραφικής της Κιβωτού Ολιστικής παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων. Τα συγκεκριμένα εκθέματα θα είναι διαθέσιμα προς αγορά. Το 50% του αντιτίμου που αντιστοιχεί σε κάθε έργο θα διατεθεί στον σκοπό της συναυλίας.
Αριθμός Λογαριασμού: 5228086471182
Iban: GR57 0172 2280 0052 2808 6471 182
Όνομα δικαιούχου: Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ)
Παρατηρήσεις: Για την παιδοογκολογική μονάδα του ΑΧΕΠΑ
Τράπεζα Πειραιώς.
zougla.gr

Σελίδα 4 από 3911

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

prev
next

Ελλάδα | 22.02.2018

Σεισμός 4,8 Ρίχτερ δυτικά της Ζακύνθου

News image

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακ...

Αθλητισμός | 22.02.2018

Τα ματς της Πέμπτης-Τι δείχνει η τηλεόραση

News image

Ο κρίσιμος επαναληπτικός της ΑΕΚ στο Κιέβο απέ...

Αθλητισμός | 22.02.2018

Champions League: Σεβίλλη-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0 , Σαχτάρ Ντόνετσκ-Ρόμα 2-1

News image

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους «8» τ...

Οικονομία | 22.02.2018

Moody’s: Αναβάθμιση της Ελλάδας κατά δύο βαθμίδες

News image

Κατά δύο βαθμίδες, σε «Β3» από «Caa2» προηγουμ...

Πολιτική | 22.02.2018

Υπόθεση Novartis: Προανακριτική και για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα

News image

Τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής...

Πολιτική | 21.02.2018

Αντ. Σαμαράς: Δεν ήρθα να απολογηθώ, ήρθα να καταγγείλω

News image

«Δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες συκοφαντ...

Κόσμος | 21.02.2018

Ακιντζί: Απροθυμία των Ελληνοκυπρίων να μοιραστούν τον φυσικό πλούτο

News image

Για απροθυμία των Ελληνοκυπρίων να μοιραστούν ...

Πολιτική | 21.02.2018

Βουλή: Διαξιφισμοί χωρίς τέλος για Novartis

News image

Εντείνεται η πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή μ...

Αθλητισμός | 21.02.2018

Ο Αρετόπουλος στο ντέρμπι της Τούμπας

News image

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ ...

Κόσμος | 21.02.2018

Μέρκελ με Ζάεφ: «Ποτέ δεν βρισκόμασταν τόσο κοντά σε λύση για το όνομα»

News image

Ποτέ άλλοτε στα τελευταία 10 χρόνια δεν ήμαστα...

Πολιτική | 21.02.2018

Τηλεφώνημα στήριξης Μητσοτάκη σε Αναστασιάδη

News image

Την αμέριστη στήριξή του στην Κύπρο, εν μέσω τ...

Τοπικά Νέα | 21.02.2018

Ακέφαλο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης ανακαλύφθηκε στο μετρό Θεσσαλονίκης

News image

Σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη ήρθε στο φως κ...

Αθλητισμός | 21.02.2018

Τα ματς της Τετάρτης-Τι δείχνει η τηλεόραση

News image

Τα παιχνίδια Σεβίλλη–Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κα...

Αθλητισμός | 21.02.2018

Champions League:Τσέλσι-Μπαρτσελόνα 1-1 , Μπάγερν Μονάχου-Μπεσίκτας 5-0

News image

Tον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημι...

Τοπικά Νέα | 21.02.2018

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

News image

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγ...

Πολιτική | 21.02.2018

Διχάζουν οι δέκα κάλπες για το σκάνδαλο Novartis

News image

Κορυφώνεται σήμερα η πολιτική σύγκρουση κυβέρν...

Ελλάδα | 07.02.2018

Κ. Φρουζής: H χοντροκομμένη φάρσα σύντομα θα καταπέσει

News image

Τη δική του απάντηση για τις εξελίξεις με το σ...

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • Σύνολο : 8514638

Έχουμε 286 επισκέπτες online