Τίτλοι Ειδήσεων
A+ R A-

Ενημέρωση

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Νότης Μαριάς

E-mail Εκτύπωση PDF
Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Νότης Μαριάς
Την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος» ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής, καθηγητής Νότης Μαριάς, σε δηλώσεις του έξω από τον Άρειο Πάγο, μετά την κατάθεση, χθες, της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης του κόμματος στο ανώτατο δικαστήριο.
«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση πολιτικού κόμματος με το όνομα "Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος". Όπως έχουμε συζητήσει με χιλιάδες πολίτες στις εκδηλώσεις οι οποίες έγιναν σε όλη την Ελλάδα, στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο η πρωτοβουλία μας αυτή αποσκοπεί στο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να μπορέσει η πατρίδα μας επιτέλους να απελευθερωθεί από τους τοκογλύφους δανειστές», ανέφερε ο κ. Μαριάς.
Συνεχίζοντας, ο Έλληνας ευρωβουλευτής τόνισε ότι το νέο κόμμα «είναι πλέον το πολιτικό κίνημα με το οποίο χιλιάδες Έλληνες πολίτες θα αγωνιστούν προκειμένου να καταργηθούν τα μνημόνια, να απελευθερωθεί η πατρίδα μας από τους τοκογλύφους δανειστές, να διαγραφεί το επονείδιστο χρέος, να διεκδικήσουμε τις γερμανικές αποζημιώσεις, να παλέψουμε για την ανασυγκρότηση της χώρας και της οικονομίας και την ανακατανομή του παραγόμενου πλούτου, για μία διαφορετική πορεία της πατρίδας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι».
Και κατέληξε καλώντας τους πολίτες «που ενστερνίζονται αυτές τις απόψεις, που δε θέλουν η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα μεγάλο hotspot με χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες να συμπορευθούν μαζί μας».
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Νότης Μαριάς ανέλαβε την πρωτοβουλία αυτή μετά από σειρά εκδηλώσεων, από τον περασμένο Νοέμβριο, οι οποίες έγιναν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο και άλλες πόλεις, ενώ από τον Δεκέμβριο πάνω από 200 άτομα συμμετείχαν στις ομάδες εργασίας για την επεξεργασία των θέσεων του κόμματος.
Επίσης επισημαίνεται ότι το νέο κόμμα "Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος", σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αποκτά θεσμικό ρόλο ως «Κόμμα εκπροσωπούμενο στην Ευρωβουλή» από τον ευρωβουλευτή Νότη Μαριά.
imerisia.gr

Έκαναν γυαλιά - καρφιά τα γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα

E-mail Εκτύπωση PDF
Έκαναν γυαλιά - καρφιά τα γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα
Μέλη της Αναρχικής Συλλογικότητας Καλλιθέας Μοσχάτου, σύμφωνα με το κείμενο που ανήρτησαν σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, επιτέθηκαν, νωρίς το απόγευμα, στα γραφεία εταιρείας επιχειρηματικής ανάπτυξης, στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Καλλιθέα.
Οι αντιεξουσιαστές έσπασαν τζαμαρίες του κτιρίου που στεγάζεται η εταιρεία, ενώ αποχωρώντας πέταξαν φέιγ βολάν.
Σε ανάρτησή τους, αργότερα, τα μέλη της Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι έκαναν παρέμβαση στη συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρεία, λόγω της ύπαρξης μυστικού τηλεφωνικού τμήματος εισπρακτικών οφειλών στο κτίριο που στεγάζεται και προσθέτουν: «Όσο υπάρχουν εισπρακτικές που εκβιάζουν και εξοντώνουν με τη πίεση τους τον λαό για τα "χρέη" του, τόσο εμείς θα φροντίζουμε να τρέμει το φυλλοκάρδι τους».
imerisia.gr

Ο διάλογος-σοκ του Λουκόπουλου με το 100: «Σας παρακαλώ, πεθαίνω!»

E-mail Εκτύπωση PDF
Ο διάλογος-σοκ του Λουκόπουλου με το 100: «Σας παρακαλώ, πεθαίνω!»
Εκλιπαρούσε τον παραολυμπιονίκη να σταματήσει: «Βασίλη σε παρακαλώ». - Ερχόμαστε κύριε, του έλεγε η τηλεφωνήτρια και εκείνος απαντούσε: «Γρήγορα, θα με πυροβολήσουν ξανά»
Στο φως της δημοσιότητας φέρνει το protothema.gr τις αγωνιώδεις εκκλήσεις του Μάριου Λουκόπουλου για βοήθεια, όπως αυτές καταγράφηκαν από το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης κι εμπεριέχονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση που συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα το πανελλήνιο.
Οι δείκτες του ρολογιού έδειχναν 22:44 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν το τηλεφωνικό κέντρο του εκατό δέχτηκε κλήση από άτομο το οποίο  ψυχορραγούσε και καλούσε σε βοήθεια.
Στην μια άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, όπως αποδείχθηκε λίγη ώρα αργότερα ήταν ο Μάριος Λουκόπουλος που πυροβολήθηκε από τον Παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη. Ο διάλογος που ακολουθεί μεταξύ της γυναίκας αστυνομικού αλλά και του θύματος είναι συγκλονιστικός.
Λουκόπουλος: Βασίλη σε παρακαλώ.
Τηλεφωνήτρια: Το εκατό θέση 28.
Λουκόπουλος: Βασίλη σε παρακαλώ
Τηλεφωνήτρια: Το εκατό
Λουκόπουλος: Βασίλη. Θα με σκοτώσουν.
Τηλεφωνήτρια: Σε ποια περιοχή είστε.
Λουκόπουλος: Στο τέρμα με πυροβολούν.
Τηλεφωνήτρια: Πού είστε;
Λουκόπουλος: Είμαι στο τέρμα με ακούτε;
Τηλεφωνήτρια: Σας ακούω πείτε μου.
Λουκόπουλος: Με πυροβόλησαν, είμαι στο τέρμα της Μακρυγιάννη, στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.
Τηλεφωνήτρια: Σε ποια περιοχή;
Λουκόπουλος: Στο τέρμα, στο Μοσχάτο... Μακρυγιάννη.
Τηλεφωνήτρια: Σας πυροβόλησαν; Σας πυροβόλησαν;
Λουκόπουλος: Με πυροβόλησαν.
Τηλεφωνήτρια: Έχετε τραυματιστεί δηλαδή;
Λουκόπουλος: Σας παρακαλώ, πεθαίνω.
Τηλεφωνήτρια: Μισό λεπτό, έχετε τραυματιστεί δηλαδή.
Λουκόπουλος: Ναι, ναι
Τηλεφωνήτρια: Το όνομα σας;
Λουκόπουλος: Λουκόπουλος.
Τηλεφωνήτρια: Ερχόμαστε κύριε, ερχόμαστε εκεί.
Λουκόπουλος: Αιμορραγώ, πεθαίνω.
Τηλεφωνήτρια: Ερχόμαστε εκεί. Στο πρακτορείο είστε;
Λουκόπουλος: Στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ τέρμα Μακρυγιάννη.
Τηλεφωνήτρια: Ερχόμαστε κύριε εκεί.
Λουκόπουλος: Γρήγορα, θα με πυροβολήσουν ξανά. Σας παρακαλώ.
Τηλεφωνήτρια: Ερχόμαστε κύριε.
Πηγή: protothema ,sdnagr

Σε δύο εβδομάδες ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης

E-mail Εκτύπωση PDF
Σε δύο εβδομάδες ανοίγουν οι οικονομικές προσφορές για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Σε περίπου δύο εβδομάδες αναμένεται να ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές των τριών υποψηφίων εταιρειών για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ενώ αυτή τη στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ξεκινήσει από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, Morgan Stanley και Τράπεζα Πειραιώς, ο νομικός και τεχνικός έλεγχος των φακέλων.
Πρόκειται για τις εταιρείες ICTSI (International Container Terminal Services Inc.), την DP word μέσω της θυγατρικής της «Peninsular and Oriental Stream» και την κοινοπραξία Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments LTD and Terminal Link SAS. Τρεις διεκδικητές με βαριά χαρτοφυλάκια στη διαχείριση τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων σε όλο τον κόσμο που αναμένεται να διεκδικήσουν το 67% του ΟΛΘ.
Η DP World είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στον τομέα της διαχείρισης τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων, έχοντας υπό την διαχείρισή της περισσότερους από 77 σταθμούς παγκοσμίως. Μέσω των τερματικών σταθμών της, διακίνησε περισσότερα από 63 εκατ. TEUs το 2016. Βάσει δημοσιευμένων στοιχείων, η συνολική χωρητικότητα των σταθμών της ανέρχεται σε 78 εκατ. TEUs, κατέχει περίπου το 9% της παγκόσμιας αγοράς διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων και βάσει της διακίνησης το 2015, είναι ανάμεσα στις πέντε πρώτες εταιρείες διαχείρισης και η τρίτη με βάση την μετοχικά σταθμισμένη διακίνηση φορτίου παγκοσμίως (Drewry Maritime Research 2015).
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της εταιρείας, η χωρητικότητα των τερματικών σταθμών της αναμένεται να ξεπεράσει τα 89 εκατ. TEUs στο τέλος του 2017, κατόπιν της υλοποίησης εξαγορών και αναπτυξιακών προγραμμάτων. Η DP World κατέγραψε έσοδα άνω των 4 δισ. δολαρίων κατά το 2016, με EBITDA 2,2 δισ. δολάρια. (περιθώριο άνω του 54%) και κέρδη προς διανομή άνω του 1 δισ. δολάρια. Σημειώνεται ότι η DP World έχει ταμειακά διαθέσιμα άνω των 1,4 δισ. δολ., υλοποίησε επενδύσεις 1,3 δισ. κατά το 2016 και αναμένεται να διαθέσει άνω των 1,2 δισ. δολ. σε επενδύσεις κατά το 2017.
Η ICTSI (International Container Terminal Services Inc.), εδρεύει στις Φιλιππίνες και αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες διαχειριστών τερματικών σταθμών εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως, διακινώντας 8,7 εκατ. TEUS το 2016, καταλαμβάνοντας την 14η θέση παγκοσμίως, ενώ στην αντίστοιχη μετοχικά σταθμισμένη διακίνηση φορτίου κατέλαβε την 11η θέση. Οι τερματικοί σταθμοί της έχουν χωρητικότητα 13,8 εκατ. TEUs (2015), η οποία αναμένεται να φτάσει τα 16 εκατ. το 2017. Η ICTSI κατέγραψε έσοδα άνω των 1,1 δισ. δολ. κατά το 2016, με EBITDA 0,5 δισ. δολ. (περιθώριο άνω του 46%) και κέρδη προς διανομή άνω των 180 εκ. δολ. Σημειώνεται ότι η ICTSI έχει ταμειακά διαθέσιμα άνω των 300 εκ. δολ., υλοποίησε επενδύσεις 354 εκατ. κατά το 2016 και αναμένεται να διαθέσει άνω των 240 εκ. δολ. σε επενδύσεις κατά το 2017.
Προσφορά για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΟΛΘ Α.Ε. κατέθεσε και η κοινοπραξία που αποτελείται από τις εταιρείες DIEP, Beltera Ltd. και Terminal Link SAS. Η DIEP (Deutsche Invest Equity Partners) θυγατρική της TransConnect Unternehmensberatungs- und Beteiligungs AG (TCAG). Η TCAG είναι ένα γερμανικό Fund που εδρεύει στο Μόναχο και συμμετέχει σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε τομείς της νέας οικονομίας, μέσω συμμετοχής υπό την μορφή private equity και venture capital. Η TCAG μέσω της DIEP έχει υπό την διαχείρισή της περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 400 εκατ. ευρώ το 2016. Η Beltera Ltd. είναι εταιρεία - επενδυτικό όχημα συμφερόντων της οικογένειας Σαββίδη. Ο κ. Σαββίδης μέσω διαφόρων επενδυτικών σχημάτων έχει τοποθετήσει σημαντικά κεφάλαια σε διάφορες εταιρείες και ακίνητα, όπως το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, η ΣΕΚΑΠ, η Σουρωτή, το ακίνητο Ξενία στο Παλιούρι Χαλκιδικής, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ.α.
Η Terminal Link SAS ανήκει στην CMA CGM (51%, μέσω της CMA Terminals Holdings) και στην China Merchants Holdings International (49%). Η Terminal Link διαχειρίζεται 14 τερματικούς σταθμούς εμπορευματοκιβωτίων στην 'Απω Ανατολή, στην Βόρεια Ευρώπη, στην Μεσόγειο, την Δυτική Αφρική και την Βόρειο Αμερική, μέσω των οποίων διακίνησε άνω των 14 εκατ. TEUs το 2014.
Η CMA CGM, μέσω της Terminal Link και της CMA Terminals, διακίνησε περισσότερα από 11,5 εκατ. TEUs, ενώ η χωρητικότητα των σταθμών της αγγίζει τα 23,7 εκατ. TEUs.
Σημειώνεται ότι η CMA CGM είναι μια εκ των κορυφαίων εταιρειών διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων παγκοσμίως (15,6 εκατ. TEUs το 2016), με έσοδα που υπερβαίνουν τα 16 δισ. δολ. σε ενοποιημένη βάση και εμπορικό στόλο 449 πλοίων (3η στον κόσμο με δυναμικότητα 2.153.651 TEUs και 10,4% μερίδιο αγοράς).
imerisia.gr

Δανέλλης: Η μεταφορά βουλευτικής έδρας από ένα κόμμα σε ένα άλλο εγείρει ζητήματα πολιτικής ηθικής

E-mail Εκτύπωση PDF
Δανέλλης: Η μεταφορά βουλευτικής έδρας από ένα κόμμα σε ένα άλλο εγείρει ζητήματα πολιτικής ηθικής
«Ζητήματα πολιτικής ηθικής εγείρει το φαινόμενο μεταφοράς βουλευτικής έδρας από ένα κόμμα σε ένα άλλο», ανέφερε, μιλώντας σήμερα στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης.
«Είμαι από εκείνους που πιστεύουν στην αναγκαιότητα συνεννόησης και βεβαίως της ενότητας του κέντρου και της κεντροαριστεράς. Αυτή, όμως, δεν χτίζεται με την ενθάρρυνση μετακινήσεων και μεταγραφών βουλευτών που εκλέγονται με λαϊκή εντολή προς το κόμμα με το οποίο εκτίθενται», είπε ο κ. Δανέλλης και πρόσθεσε: «Προφανώς, είναι θέμα συνείδησης και μόνο του κάθε βουλευτή η σχέση του με το κόμμα του, και βεβαίως είναι απόλυτο δικαίωμά του η ανεξαρτητοποίηση από το κόμμα του όταν θεωρεί ότι εκείνο δεν καλύπτει τις αρχές του. Όμως, η μεταφορά βουλευτικής έδρας από ένα κόμμα σε ένα άλλο κόμμα, θέτει ζητήματα πολιτικής ηθικής και προφανώς κάθε άλλο παρά βοηθά στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης μεταξύ μας», σημείωσε.
Είχε προηγηθεί αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέα Λοβέρδου, στην ένταξη του Κώστα Μπαργιώτα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Καλωσορίζω τον συνάδελφο Μπαργιώτα που ήρθε σήμερα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη», τόνισε ο κ. Λοβέρδος και συμπλήρωσε: «Θυμίζω, κύριε Αμυρά, ότι όταν ιδρύθηκε το Ποτάμι, το καλωσόρισα. Και κάθε καινούριο κόμμα που ιδρύεται για εμένα είναι μία ελπίδα. Και μέσα στη διαδρομή μου όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα ποτέ μου μεμφθεί συνάδελφο που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ. Ποτέ δεν είπα σε συνάδελφο: "Παραιτήθηκες; Παράδωσε την έδρα στο κόμμα μας". Γιατί η Βουλή αποτελείται από κόμματα και ανθρώπους που έχουν δικαίωμα ψήφου, που έχουν βγει με έγκριση του λαού. Δεν είναι παντοκράτορας η κομματική γραφειοκρατία».
«Δικαιούμαι να καλωσορίσω την επιλογή ενός συναδέλφου, μήνες μετά αφότου έφυγε από το κόμμα του. Να θυμίσω ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει πια 19 βουλευτές. Τον Ιούνιο του 2015, όταν είχαμε τις εσωκομματικές προεδρικές εκλογές, μας θεωρούσαν τελειωμένους. Οι 19 βουλευτές μας είναι η απάντηση σε εκείνες τις Κασσάνδρες που μας θεωρούσαν τελειωμένους. Και προχωράμε, και θα αυξήσουμε περαιτέρω τις δυνάμεις μας, και θα τις αντιστοιχίσουμε στη βούληση του εκλογικού Σώματος, όταν θα έρθει η ώρα της λαϊκής κυριαρχίας», είχε δηλώσει ο κ. Λοβέρδος.
imerisia.gr

ΓΣΕΕ: Ο Πρωθυπουργός δίνει το «πράσινο φως» για το ξεπούλημα της ΔΕΗ

E-mail Εκτύπωση PDF
«Ριζική και κατηγορηματική διαφωνία με το ξεπούλημα της ΔΕΗ» εκφράζει η ΓΣΕΕ, κατηγορώντας την κυβέρνηση για στροφή 180 μοιρών στις θέσεις και τις διαβεβαιώσεις της και αποφάσεις εκ διαμέτρου αντίθετες με παλαιότερες δεσμεύσεις της.
«Διαφωνώντας με τον ίδιο του τον εαυτό, ο Πρωθυπουργός ο οποίος είχε χαρακτηρίσει "εθνικό έγκλημα" την εκποίηση της ΔΕΗ, δίνει τώρα το πράσινο φως για το ξεπούλημά της» υποστηρίζει η συνομοσπονδία, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση, αποδεχόμενη την παράλογη και ανεδαφική εντολή των δανειστών, προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στο δημόσιο συμφέρον».
Καταλήγοντας «διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι τέτοιου είδους αποφάσεις και επιλογές, θα βρουν απέναντί τους το σύνολο των εργαζομένων της χώρας, αφού το ρεύμα αποτελεί βασικό κοινωνικό αγαθό».
naftemporiki.gr

Άρης: Τελείωσε Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη ο Κωστένογλου

E-mail Εκτύπωση PDF
Άρης: Τελείωσε Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη ο Κωστένογλου
Με μια απόφαση την οποία κανείς δεν περίμενε,ο Νίκος Κωστενόγλου,  ενημέρωσε πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης τους Χρήστο Ιντζίδη και Ραούλ Μπράβο να μαζέψουν τα πράγματα τους και να αποχωρήσουν από το Ρύσιο.
Ο τεχνικός των «κιτρίνων» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Η απόφασή μου είναι αυτή και δεν θα μπω σε διάλογο. Ο, τι πρόβλημα έχετε να πάτε στον Πρόεδρο».Η κίνηση αυτή όπως ήταν φυσικό προκάλεσε απορία στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών, ωστόσο δείχνει την απόφαση του προπονητή της ομάδας να στείλει μήνυμα προς αυτούς, ότι από εδώ και πέρα θα παίζουν μόνο όσοι ανταποκρίνονται.
Η απόφαση για τον Ραούλ Μπράβο είχε να κάνει με την εμφάνιση του στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στα Τρίκαλα, με τον Κωστένογλου να θεωρεί ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη του προς τον ίδιο, αλλά και το ότι τον επανέφερε στο αρχικό σχήμα.
Όσον αφορά τον Ιντζίδη ο 47 χρονος προπονητής των «κιτρίνων» είχε προειδοποιήσει τον παίκτη, με την στάση που είχε ο ίδιος το τελευταίο χρονικό διάστημα να αποτελεί απόρροια αυτής.
sdna.gr

Ντόναλντ Τουσκ προς Βρετανία: Σας ευχαριστούμε και αντίο!

E-mail Εκτύπωση PDF
Ντόναλντ Τουσκ προς Βρετανία: Σας ευχαριστούμε και αντίο!
"Μας λείπετε ήδη. Σας ευχαριστούμε και αντίο", είπε απευθυνόμενος στους Βρετανούς ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
Αυτή ήταν η πρώτη δήλωση που έανε αφού παρέλαβε την επιστολή της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι για την ενεργοποίηση του Brexit.
imerisia.gr

Σελίδα 1 από 3441

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

prev
next

Πολιτική | 29.03.2017

Νέο κόμμα ανακοίνωσε ο Νότης Μαριάς

News image

Την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Ελλάδα- Ο Άλλ...

Ελλάδα | 29.03.2017

Έκαναν γυαλιά - καρφιά τα γραφεία εταιρείας στην Καλλιθέα

News image

Μέλη της Αναρχικής Συλλογικότητας Καλλιθέας Μο...

Ελλάδα | 29.03.2017

Ο διάλογος-σοκ του Λουκόπουλου με το 100: «Σας παρακαλώ, πεθαίνω!»

News image

Εκλιπαρούσε τον παραολυμπιονίκη να σταματήσει:...

Ελλάδα | 29.03.2017

ΓΣΕΕ: Ο Πρωθυπουργός δίνει το «πράσινο φως» για το ξεπούλημα της ΔΕΗ

News image

«Ριζική και κατηγορηματική διαφωνία με το ξεπο...

Αθλητισμός | 29.03.2017

Άρης: Τελείωσε Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη ο Κωστένογλου

News image

Με μια απόφαση την οποία κανείς δεν περίμενε,ο...

Κόσμος | 29.03.2017

Ντόναλντ Τουσκ προς Βρετανία: Σας ευχαριστούμε και αντίο!

News image

"Μας λείπετε ήδη. Σας ευχαριστούμε και αντίο",...

Κόσμος | 29.03.2017

Ιστορική ημέρα για την Ευρώπη: Η Βρετανία ενεργοποίησε το άρθρο 50 για το Brexit

News image

Ενεργοποιήσαμε το Άρθρο 50 με επιστολή, δήλωσε...

Πολιτική | 29.03.2017

Αθήνα και Κομισιόν διαψεύδουν το Reuters για την επίτευξη συμφωνίας

News image

Βρυξέλλες και Αθήνα έσπευσαν να διαψεύσουν κατ...

Πολιτική | 29.03.2017

Πυρά Τζανακόπουλου κατά Σημίτη, Στουρνάρα

News image

Επίθεση στον Κώστα Σημίτη για τη χθεσινοβραδιν...

Κόσμος | 29.03.2017

Φρικτό έγκλημα: Αποκεφάλισαν Σουηδέζα μέλος της δύναμης του ΟΗΕ στο Κονγκό

News image

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες...

Ελλάδα | 29.03.2017

ΟΑΕΔ: Δωρεάν παιδικές κατασκηνώσεις για 60.000 παιδιά - Ποιοι δικαούνται

News image

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα “Δωρεάν παιδική Κατα...

Κόσμος | 29.03.2017

Εικόνες - σοκ: Πύθωνας επτά μέτρων σκότωσε και κατάπιε έναν 25χρονο άνδρα

News image

Ένας Ινδονήσιος που θεωρούνταν αγνοούμενος, βρ...

Πολιτική | 29.03.2017

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο Κώστας Μπαργιώτας

News image

Την ένταξη του στην Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπ...

Αγροτικά | 29.03.2017

Απειλές κατασχέσεων για χιλιάδες αγροτικά δάνεια

News image

Με δεσμεύσεις λογαριασμών και εκποίηση περιουσ...

Ελλάδα | 29.03.2017

Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιμάμης στην Ξάνθη - Αρνείται κάθε σχέση με τα όπλα

News image

Ελεύθερος αφέθηκε απο την Εισαγγελία Πλημμελει...

Κόσμος | 29.03.2017

Συνελήφθη Τούρκος τραπεζίτης στις ΗΠΑ

News image

Στα χέρια των αμερικανικών αρχών βρίσκεται ο Μ...

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • Σύνολο : 6585963

Έχουμε 169 επισκέπτες online