Τίτλοι Ειδήσεων
A+ R A-

Τοπικά Νέα

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπήκε η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη

E-mail Εκτύπωση PDF
Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπήκε η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη
Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπαίνει σταδιακά η Θεσσαλονίκη, καθώς το πρωί μεταφέρθηκε από τον Ταξιάρχη της Χαλκιδικής ένα φυσικό έλατο, το οποίο στήθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους και τις επόμενες ώρες θα στολιστεί με χιλιάδες λαμπάκια.
Στην κεντρικότερη πλατεία της πόλης έχουν αρχίσει να τοποθετούνται τρία θεματικά σπιτάκια, του Άι Βασίλη με το ταχυδρομείο, το σπίτι με τις...ξωτικο-αλχημείες και το σπίτι των ξωτικο-εφευρέσεων, ενώ το σκηνικό θα ολοκληρώνουν ένα καρουζέλ και ένα τρενάκι.
Το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ, από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Η βραδιά θα κλείσει με συναυλία του γνωστού καλλιτέχνη, Γιώργου Σαμπάνη.
«Τοποθετήθηκε το δέντρο και θα στολιστεί με χιλιάδες λαμπάκια. Για πρώτη φορά θα φωτιστούν και τα δέντρα που βρίσκονται πέριξ της πλατείας» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.
Σταδιακά φωτίζονται και οι δρόμοι της πόλης, ενώ ήδη φωταγωγήθηκε το καράβι που υπάρχει στο δημαρχιακό μέγαρο. Ο φωτεινός «μπλε ουρανός» θα τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, οι φωτεινοί κύκλοι στη Μητροπόλεως, το Πεφταστέρι στην οδό Φιλικής Εταιρείας, ενώ νέες γιρλάντες θα στολίσουν την Τσιμισκή και την Εγνατία.
zougla.gr

Γ. Μπουτάρης: Οι λόγοι της αποχώρησης, ο μίνι απολογισμός και το μέλλον της Πρωτοβουλίας

E-mail Εκτύπωση PDF
Related image
Για την απόφαση του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, μίλησε σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης, σε μια κατάμεστη από δημοσιογράφους αίθουσα.
Ο κ. Μπουτάρης ανέλυσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση, τονίζοντας πως είναι προσωπική απόφαση και όχι πολιτική.
«Δύο χρόνια πριν είχα αποφασίσει να μην κατέβω. Αλλά είχα υποστεί πολλές πιέσεις να κατέβω. Ότι είχα να δώσω το έδωσα. Δεν μπορούσα άλλα τέσσερα χρόνια», είπε μεταξύ άλλων.
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αφού ξεκαθάρισε ότι η σημερινή συνέντευξη τύπου δεν είναι αποχαιρετιστήρια, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο έργο της διοίκησης του από το 2010 έως σήμερα, αναφέροντας συγκεκριμένα παραδείγματα, όπως την αύξηση στις αφίξεις τουριστών, το συμμάζεμα στα οικονομικά του δήμου και το άνοιγμα της πόλης, μέσα από προσωπικής κινήσεις του ίδιου.
Αναφερόμενος στα οικονομικά του δήμου είπε ότι το κομματικό μαγαζί που παραλάβαμε ήταν γεμάτο σπατάλες και κακοδιαχείριση.
Ειδικότερα ο κ. Μπουτάρης ανέφερε: 2010: Υπερωρίες και εξαιρέσιμα στην Καθαριότητα: 4 εκατομμύρια. 2017: περίπου 1 εκατομμύριο. Εξοικονόμηση 3 εκατομμύρια ετησίως. 2010: Δημοτικά Μέσα Ενημέρωσης: προϋπολογισμός 7 περίπου εκατομμύρια 2017: 3,3 περίπου εκατομμύρια. Συνολική εξοικονόμηση στην οκταετία 27 εκατομμύρια 2010: 43 εκατομμύρια οφειλές προς προμηθευτές του Δήμου. 2017: 7 εκατομμύρια οφειλές προς προμηθευτές του Δήμου.
«Έκανα ένα μεγάλο άνοιγμα στο διεθνή τύπο. Ήταν ένας τρόπος μάρκετινγκ. Δεν ήμουν παντελώς άγνωστος πριν γίνω δήμαρχος. Από το παρελθόν μου, είτε με τον αλκοολισμό, είτε με τα κρασιά, είτε με τον Αρκτούρο. Είχα αναδειχθεί Ευρωπαίος ήρωας για τον Αρκτούρο .Δεν ήμουν άγνωστος στα διεθνή ΜΜΕ. Δεν μιλάμε για Φωνή Λαγκαδά, αλλά για New York Times, Guardian», τόνισε.
Ο κ. Μπουτάρης τόνισε πως η απόφαση του ήταν προσωπική και όχι πολιτική. «Δεν τα κάναμε όλα τέλεια. Κάναμε λάθη χοντρά που μας στέρησαν δημοφιλία. Σε έρευνες κοινής γνώμης, η δημοφιλία στο πρόσωπο μου είναι υψηλή. Τρεις φορές μεγαλύτερη από τον δεύτερο. Δεν έχω κολλήσει στην καρέκλα. Ο δήμαρχος δεν είναι επάγγελμα, είναι υπηρεσία. Δύο θητείες είναι αρκετές. Μετά από 16 χρόνια κουράστηκα. Είμαι 76 ήρθε η ώρα να ανοίξουν οι πόρτες για νέο κόσμο», δήλωσε.
Έκανε ειδική αναφορά στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος, για το οποίο είπε πως ελπίζει να ολοκληρωθεί την επόμενη τριετία, δηλώνοντας πως είναι εξασφαλισμένα τα χρήματα και πως είναι ανεξάρτητο του δήμου αλλά απόλυτα συνυφασμένο με αυτόν. «Για να δείτε ότι δεν εγκαταλείπω την πόλη, είμαι ισόβιος μέλος του Μουσείου Ολοκαυτώματος», είπε.
To μέλλον της Πρωτοβουλίας
Αναφερόμενος στο μέλλον της Πρωτοβουλίας, σημείωσε πως το ζητούμενο τώρα είναι να προετοιμαστεί ένα αυτοδιοικητικό σχήμα που θα συνεχίσει στην ίδια λογική. “Έξω και πέρα από κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις. Καλούμε τα κόμματα από την αριστερά μέχρι τη δημοκρατική δεξιά να αφήσουν κατά μέρος την υποστήριξή κομματικών υποψηφίων και να εναρμονιστούν με τις ανάγκες των καιρών. Αφήστε τα γίδια ελεύθερα”, τόνισε.
Όσον αφορά την επόμενη της “Πρωτοβουλίας” και τον επικεφαλής, είπε ότι το μόνο δαχτυλίδι που έχει είναι η βέρα του γάμου του και είναι κατά στο να δώσει δαχτυλίδι σε κάποιο ο δήμαρχος, ενώ τόνισε πως θα εγγυηθεί τη σωστή διαδικασία για την αναγέννηση και την διερεύνηση της. «Δεν υπάρχει περίπτωση να προτείνω κάποιον. Είναι σα να δίνω δαχτυλίδι», είπε.
Το μεγαλύτερο λάθος
Τη θέση που διατύπωσε για το Μακεδονικό, χαρακτήρισε ως το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στη θητεία του μέχρι τώρα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Ήταν πολύ άκαιρη η τοποθέτηση μου σε σχέση με το χρόνο και με τον όγκο των διαδηλώσεων και του πατριωτισμού που υπήρχε. Βέβαια υπήρχε και τραγική παραπληροφόρηση. Με βρίζουν λες και υπέγραψα εγώ τη συμφωνία των Πρεσπών», δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου.
Το τατουάζ, το διάλειμμα για τσιγάρο και οι αλλαγές στις συνήθειες
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τόνισε ακόμα πως μπορεί να άλλαξε σε συνήθειες, λόγω ηλικίας ωστόσο οι βασικές αρχές του δεν άλλαξαν. «Όσο περνάει η ηλικία, αλλάζεις αλλά οι βασικές αρχές αλλάζουν. Δεν μπορώ να κάνω το τζόβενο. Είχα πει δεν θα μ΄ αλλάξει ο δήμος. Εγώ θα αλλάξω το δήμο. Αν αλλάξει κάτι, είναι ότι μου χώσανε ασφάλεια, έχω και οδηγό με διευκολύνει”, είπε. Όσον αφορά αν θα κάνει τατουάζ για τη θητεία, είπε ότι το σκέφτηκε αλλά δεν το βλέπει. Τέλος να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, έγινε ένα μικρό διάλειμμα, καθώς ο Γιάννης Μπουτάρης είναι γνωστός θεριακλής και ήθελε ένα τσιγάρο.
Στην αίθουσα βρέθηκαν ακόμα, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, οι αντιδήμαχοι Σπύρος Πέγκας, Πέτρος Λεκάκης, Γιώργος Δημαρέλος, Έλλη Χρυσίδου, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, Θανάσης Παππάς, Άννα Αγγελίδου καθώς και η επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης» Ρία Καλφακάκου.
thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 54χρονος που ασελγούσε στην κόρη του

E-mail Εκτύπωση PDF
Image result for aselgeia
Έναν 54χρονο Έλληνα συνέλαβαν χθες δυνάμει εντάλματος, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης αναφορικά με τη διακρίβωση αδικημάτων που αφορούν σε κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και ασέλγεια μετά συγγενών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε σήμερα η 21χρονη κόρη του σε Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας, κατά το χρονικό διάστημα από 2012 έως 2016, ανά διαστήματα, ο συλληφθείς προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο Θεαγένειο

E-mail Εκτύπωση PDF
Η λειτουργία των δύο νέων υπερσύγχρονων γραμμικών επιταχυντών στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης αλλάζει τις ισορροπίες και δίνει μία ουσιαστική εικόνα αναβάθμισης στις υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας, τόνισε ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός, ο οποίος παρέστη σήμερα στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.
"Αναβαθμίζεται σημαντικά η επιχειρησιακή μας δυνατότητα. Στη Θεσσαλονίκη δημιουργούμε σήμερα όρους, ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίζουμε με πολύ πιο αποτελεσματικό τρόπο τα ογκολογικά νοσήματα", υπογράμμισε ο κ. Βαρδαρός.
Αναφερόμενος στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο εξόπλισε με δύο γραμμικούς επιταχυντές τεχνολογίας IMRT, IGRT, VMAT το Τμήμα του Θεαγενείου Νοσοκομείου και με συνολικά 17 νοσοκομεία της χώρας, ο Αναπληρωτής ΓΓ του υπουργείου Υγείας, τόνισε, ότι λόγω και της δύσκολης χρονικής συγκυρίας το Ίδρυμα βοηθάει και με μία κεντρική συμφωνία για την υλικοτεχνική αναβάθμιση κρίσιμων τομέων στο σύστημα υγείας, ότι η βοήθεια είναι καλοδεχούμενη και η συνεργασία είναι εξαιρετική.
"Υποχρέωση της πολιτείας είναι αυτή τη δωρεά να την έχει λειτουργική, να μπορεί με ανθρώπους να ενισχύει το σύστημα υγείας. Στρατηγικός στόχος είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να επανέλθουμε στα επίπεδα πριν από το 2010 από άποψη προσωπικού. Αυτό σημαίνει ένα πλάνο στέλεχωσης τουλάχιστον με 3.500 ανθρώπους κάθε χρόνο για ιατρικό και υπόλοιπο προσωπικό, (1.500 είναι οι αποχωρήσεις κάθε χρόνο κυρίως λόγω συνταξιοδοτήσεων)" ανέφερε ο κ. Βαρδαρός.
"Μέσα σε μία διετία το Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ανακαινίζει πλήρως όλο τον εξοπλισμό του για να μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες υγείας στους καρκινοπαθείς ασθενείς. Αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε είναι οι θεραπείες να γίνουν όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικές και πιο σύντομες, τόνισε η διοικήτρια του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου", Μαρία Βλάχου.
Ειδικότερα, ανέφερε, ότι το Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας εξοπλίστηκε με δύο γραμμικούς επιταχυντές τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίοι υποστηρίζονται και από σύγχρονα υπολογιστικά συστήματα, ότι είναι σε εξέλιξη η αναβάθμιση της Μονάδας Κοβαλτίου, που έχει αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2019 και θα αντικατασταθεί το Σύστημα Βραχυθεραπείας (είναι σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία) με χρηματοδότηση από τον Αντικαρκινικό Έρανο.
Το έργο της αντικατάστασης των παλιών γραμμικών επιταχυντών διήρκεσε 1,5 χρόνο από τα τέλη Νοεμβρίου του 2016 έως τον Ιούνιο του 2018, χρονικό διάστημα ρεκόρ, καθώς δεν σταμάτησε η λειτουργία του Τμήματος.
Θεσσαλονίκη: Εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Τμήμα Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο Θεαγένειο
Στους νέους γραμμικούς επιταχυντές θα εξυπηρετούνται 120-140 ασθενείς ημερησίως επισήμανε και επιπλέον ανέφερε ότι 160.000 ασθενείς επισκέπτονται ετησίως τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, 60.000 νοσηλεύονται στις κλινικές και τα τμήματα του. Τα 10.000 είναι νέα περιστατικά. Κάθε χρόνο 20.000-25.000 νέοι ασθενείς ετησίως κάνουν ακτινοθεραπείες. Οι συνεδρίες που διενεργούνται κάθε χρόνο είναι γύρω στις 40.000.
Η διαφορά των νέων γραμμικών επιταχυντών είναι ότι με τη συγκεκριμένη τεχνολογία μπορούμε να προσφέρουμε ασφαλέστερες θεραπείες στους ασθενείς μας και μπορούμε να ανεβάσουμε τη δόση σε πιο υψηλά επίπεδα, ούτως ώστε να έχουμε καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, τόνισε η Μάρθα Χαραλαμπίδου διευθύντρια του Τμήματος Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. "Με τα καινούρια μηχανήματα γνωρίζουμε ακριβώς πόση δόση παίρνει το κάθε σημείο του σώματος, άρα μπορούμε να υπολογίσουμε ακριβώς πόσο παίρνει ο υγιής ιστός και ακριβώς πόσο δίνεται στον όγκο – στόχο. Μπορούμε να επικεντρώσουμε πολύ καλά στο σημείο της βλάβης, να δώσουμε υψηλότερη δόση εκεί και να έχουμε καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα και οι υγιείς ιστοί να μείνουν πάρα πολύ ανέπαφοι" εξήγησε.
"Αλλάζουν τα δεδομένα στον νοσοκομειακό χάρτη για τη Θεσσαλονίκη. Το Θεαγένειο τίθεται στην κορυφή όλων των ιδρυμάτων της πόλης ιδιωτικών και δημοσίων σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση των ογκολογικών ασθενών. Τα καλύτερα είναι εδώ, είναι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο ανεβάζει τον πήχυ για όλους" υπογράμμισε ο Στρατής Πλωμαρίτης, διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης και ευχαρίστησε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για τη βοήθεια που προσφέρει και τους εργαζόμενους που κράτησαν όρθιο ό,τι απέμεινε στο Σύστημα Υγείας στα χρόνια της κρίσης βάζοντας πλάτη.
Στις παρεμβάσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονία στον τομέα της υγείας, αναφέρθηκε ο πρόεδρός της, δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, τονίζοντας ότι με ομόφωνες αποφάσεις έγιναν δωρεές μηχανημάτων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού κόστους 400.000 ευρώ σε αγροτικά ιατρεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας και προσθέτοντας ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί.
Από το 1996 μέχρι σήμερα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχει πραγματοποιήσει δωρεές ύψους άνω των 310 εκ. ευρώ για την ενίσχυση της υγείας στην Ελλάδα, ενώ μόνο το προηγούμενο έτος πραγματοποίησε περισσότερες από 40 δωρεές ύψους 21 εκ. ευρώ, ανέφερε ο εκπρόσωπός του, Πάνος Βαζαίος, ο οποίος παρέλαβε από τη διοικήτρια του Θεαγενείου τιμητική πλακέτα για το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Τόνισε, ότι προχωρά η υλοποίηση της πρωτοβουλίας "Στηρίζοντας την Υγεία στην Ελλάδα» ύψους άνω των 200 εκ. ευρώ και ότι έχουν εγκατασταθεί και ήδη λειτουργούν εννιά γραμμικοί επιταχυντές (δύο στη Θεσσαλονίκη στο Θεαγένειο, δύο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κρήτης, ένας στην Πάτρα, ένας στη Λάρισα, ένας στην Αλεξανδρούπολη, ένας στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και ένας στο Αττικό Νοσοκομείο). Με τον δεύτερο στο Αττικό Νοσοκομείο να τίθεται σε κλινική χρήση στο τέλος Νοεμβρίου το πρόγραμμα με φορέα υλοποίησης την Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, που περιλαμβάνει και την εκπαίδευση του προσωπικού σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο σε Ελλάδα και στο εξωτερικό, ολοκληρώνεται.
zougla.gr

Δεν κατεβαίνει για δήμαρχος ο Γιάννης Μπουτάρης

E-mail Εκτύπωση PDF
Related image
Την απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μπουτάρης, σε κλειστή συνάντηση με τους αντιδημάρχους, που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.
parapolitika.gr

Σελίδα 9 από 589

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

prev
next

Οικονομία | 11.12.2018

Καταργείται με τροπολογία ο Ειδικός Φόρος στο κρασί

News image

Την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (Ε...

Ελλάδα | 11.12.2018

Ο 19χρονος ισχυρίστηκε πως βιάστηκε στις φυλακές του Αυλώνα

News image

Υπονοούμενα πως τον βίασαν στις φυλακές του Αυ...

Οικονομία | 11.12.2018

Επιδότηση κατά 50% εργοδοτικών εισφορών για εργαζόμενους έως 25 ετών

News image

Από την 1η Ιανουαρίου του 2019 θα τεθεί σε ισχ...

Κόσμος | 11.12.2018

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η γαλλική οικονομία

News image

Στις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθ...

Κόσμος | 11.12.2018

Απέσυρε την ψηφοφορία για το Brexit η Μέι

News image

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Βρετανία, όπου...

Ελλάδα | 10.12.2018

Παραμένει στη φυλακή ο Σάββας Ξηρός, απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

News image

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο  Εφετών Πειραιά τ...

Κόσμος | 10.12.2018

Μαρακές: Eγκρίθηκε επισήμως το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση

News image

Το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Ασφαλή, Ο...

Τοπικά Νέα | 10.12.2018

Σφοδρή σύγκρουση δύο φορτηγών στα διόδια Ωραιοκάστρου - Ένας νεκρός

News image

Σοβαρό τροχαίο με έναν νεκρό σημειώθηκε νωρίτε...

Αθλητισμός | 10.12.2018

Τα ματς της Δευτέρας - Τι δείχνει η τηλεόραση

News image

Τα ματς που ολοκληρώνουν την 13η αγωνιστική τη...

Ελλάδα | 10.12.2018

Τζακ ποτ στο Τζόκερ

News image

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση τ...

Αθλητισμός | 10.12.2018

Στη Ρίβερ Πλέιτ το Κόπα Λιμπερταδόρες

News image

Η Ρίβερ Πλέιτ είναι η νικήτρια του Κόπα Λιμπερ...

Τοπικά Νέα | 09.12.2018

Θεσσαλονίκη: Νεκρός 59χρονος που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Επανομή

News image

Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής σ...

Αθλητισμός | 09.12.2018

ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ 2-1

News image

ΠΑΟΚ – ΑΕΛ 2-1 Γκολ: 36' Νούνιτς (ΑΕΛ), 45'...

Κόσμος | 09.12.2018

Σαλβίνι: Ο Μακρόν ευθύνεται για τις διαδηλώσεις στη Γαλλία

News image

Ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σ...

Αθλητισμός | 09.12.2018

Ο Ατρόμητος, 4-2 τον Άρη στο Περιστέρι

News image

Ο Ατρόμητος επικράτησε στο Περιστέρι του Άρη μ...

Αθλητισμός | 09.12.2018

Football League: Κερδισμένος ο Βόλος

News image

Με κερδισμένο τον Βόλο αλλά τον Απόλλωνα Λάρισ...

Πολιτική | 09.12.2018

Αλ. Τσίπρας: Στο Μαρακές, για το Παγκόσμιο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση

News image

Στις εργασίες της Διακυβερνητικής Διάσκεψης το...

Αθλητισμός | 09.12.2018

Μεγάλη νίκη ο ΟΦΗ, 3-1 τον Παναθηναϊκό

News image

Ο ΟΦΗ πανηγύρισε μία σημαντική νίκη, καθώς στο...

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

  • Σύνολο : 10322719

Έχουμε 217 επισκέπτες online